Niihin(kin) on pakko osallistua, vaikka inhoankin urheilua yli kaiken. Mutta tämähän on ihan eri asia. Ongelmana on vain keksiä mitä sitä tekisi. On todella vaikea arvioida, mitä sinä aikana ehtii tehdä. Tyttäreni Minnan kanssa jo katselimme ohjeita, hänelle saisi tehdä raglanhihaisen neuleen. Se voisi olla sopiva työ... Ei ainakaan liian nopeasti valmistu :) Minna haluaa osallistua myös, rannekkeilla. Kannustan mukaan.

 Sanna tekaisi yhden pipon, en tiedä kenelle aikoi sen tehdä, mutta Reetalle se on sopiva. Kummallista, mutta tämäkin työ on vielä viimeistelemättä?

                   33466.jpg

Itse olen saanut siitä epämääräisestä ruskehtavasta neuletyöstä aikaiseksi laukun!! Tuolla vielä pyykkikone linkoaa, odotan saavani koneesta ulos hienon huovutetun laukun. Se ehkä muistuttaa Sophieta, siitä katsoinkin ohjetta, mutta tein sen sitten hieman soveltaen.  No, nyt sain laukun ulos koneesta. En ole oikein tyytyväinen. Hihna menee uusiksi. Mittoja en huomannut ottaa, onneksi sentään kuvat ennen ja jälkeen. Laukku on tehty ikivanhoista langoista, niiden tarina myöhemmin. Huovutin ensin neljässä kympissä, mutta vasta 60 astetta huovutti kunnolla. Ennen:

                  33472.jpg

Ja kahden pesun jälkeen:

                          33473.jpg

On kyllä hieman, sanoisinko, hassu tuo väri. Varsinkin ennen huovutusta. Aivan kuin olisi "kaunistunut" pesussa :)

Kultainen Kudinpuikko-äänestyskin sitten oli ja meni. Myös tämä blogi oli saanut muutaman äänen, kaunis kiitos niistä! Olin todella yllättynyt!