Montako mummoa tarvitaan vaihtamaan hehkulamppu?

-Kahdeksan. Yksi vaihtaa lampun ja loput vaihtavat virkkausohjeita netissä!

 

Tämä oli jossakin uudehkossa vitsikirjassa ja Minna sen sieltä minulle heti innoissaan luki! Kerron kirjan nimen, jahka Minna kotiutuu.

 Olen ollut tämän viikon kuntoutuksessa, kivaakin on ollut. Maanantaina oli hieman kipeämpi olo kuin normaalisti, mutta ei paha ollenkaan. Muuten ei ole tällä rankalla liikunnalla ollut huonoja vaikutuksia. Auttoiko asiaa se, että olen kuitenkin liikkunut, vaikkakaan en ole esimerkiksi ollut punttisalilla enkä allasjumpassa. Noin niinkuin selkäsairauden aikana.

Itselleni aloitin siellä sukkia maanantaina, näin pitkälle pääsin. Ja tämä perjantaikin meni ihan hukkaan sukan kannalta, teimme kaikkea muuta kivaa. Oikeasti meillä on ollut aivan mahtava porukka (terveisiä vain Pialle, kuitenkin käyt lukemassa!!)) ja tosi hauskaa on ollut! Kukaan ei ole valittanut, eikä nurissut. Tietysti yksi jos toinen valittaa kipeytynyttä selkää/jalkaa/kättä kuka mitäkin, koska eihän sinne terveitä otetakaan. Mutta tiedätte mitä tarkoitan. Melkein joka porukassa on aina joku, jolla ei koskaan ole mikään asia hyvin. Aina pitää vain valittaa. Se on  ra sit ta vaa! Mutta meidän porukassa ei ole tuollaista negatiivia :)) Joskus nimesimme erään valittajan "neiti negatiiviksi".

       

Malli sama kuin alempana siinä Linan valkoisessa sukassa. Lankana Janne. Nelosen puikot muistaakseni. Tuntuu aika haloilta, en olekaan aikoihin noin paksuilla puikoilla kutonut!