Vihdoinkin Emilian mekko on valmis. Kuumeinen Reeta ei olisi millään jaksanut sitä esitellä, mutta pari kohtuullista kuvaa ehdin napata.

1250285.jpg1250300.jpg

Mekko on Reetalle iso, mutta siitä pitikin tulla 4-vuotiaan koko. Toivottavasti onnistuin.. Mekko lähtee kohti Kuusamoa, joskus.

                                  1250330.jpg

Kaikkea muutakin pientä on valmistunut ja aloitettu, olen tehnyt jopa pari pipoa. Ne olen tarkoittanut hyväntekeväisyyteen, SPR:lle tai johonkin. Nyt olisi huominen päivä aikaa viimeistellä ne ja sitten saisin aloittaa helmikuun (=hamsterikuu) "puhtaalta pöydältä". Ihan vain kokeillakseni, kuinka paljon pystynkään neulomaan tai virkkaamaan lankojani tuolta varastoista pois. Hamsterikuukauden aikana on tarkoitus siis vajentaa omaa lankavarastoa kutomalla tms. ja olemalla ostamatta lankaa..

Lapset alkavat parantua pikkuhiljaa, Reetalla oli molemmat korvat tulehtuneet. Onneksi antibiootti alkaa vaikuttamaan nopeasti. Minä pääsin vihdoinkin sinne neurokirurgille kuulemaan vain sen minkä tiesinkin. Leikkaus on edessä, muuta vaihtoehtoa ei tuon selkäni kanssa ole. Mutta ei mitään kiirettä, puolen vuoden sisällä pitäisi leikkaukseen päästä. No, ehkä jo ensi syksynä olisin kunnossa.. Onneksi, onneksi kädet toimii ja pystyn istumaan.

Kun itse toivun tästä flunssa-hyökkäyksestä ja saan pääkipuni pois, niin etsin hamsterikuuhun sopivia lankoja valmiiksi perjantaita varten. Mehän oikein kilpaillaan, kuka saa tuhottua eniten lankaa, mutta minulla ei ole mitään mahdollisuuksia voittoon. Omistan enemmän ohuita lankoja, eikä minulla ole edes mitään suunnitelmia paksuimmille langoilleni. Mutta jos kilon verran saisin lankoja neulottua, niin olisin enemmän kuin tyytyväinen! Tai edes puoli kiloa..