On nyt käyty ja nähty. Väkeä oli tosi vähän, kiinnostavatko Seinäjoen messut enemmän? Minä en valitettavasti sinne taida päästä. Säästyypä nekin rahat, tänään meni ihan kiitettävästi.. No, tuin kotimaista käsityötä!!
Löysin ihanan (mikätämäon?), tontun eteiseen

                             205205.jpg
Eikös ole veikeän näköinen kaveri? Napakin näkyy!
Ja jotain pientä kivaa löysin myös. En kuvaa tuon tarkemmin, koska siinä on jotain jouluksi ja jotain palkintojakin... Paljastan, kunhan palkinnot ovat voittajilla.  
                         205202.jpg
Messu-matkalla sain Minnan sukat valmiiksi, ei kuvaa, koska samanlaisia on jo muutamat tullut tehtyä. Pistin Sannan kuskiksi :)  Muuten en muita auton rattiin päästä. Mutta nyt oli pakko saada ne sukat valmiiksi, kun päässä on niiiiiin monta pakko tehdä -ideaa. En vain osaa päättää millä aloitan.
Yksi hunajainen resepti tähän:
                  
                        Kevyt välipala/jälkiruoka/iltapala
Sekoita purkilliseen rahkaa haluamiasi marjoja tai hedelmiä, makeuta hunajalla. On todella hyvää! Meillä käytetään puolukkaa, mansikoita tai vadelmia. Mustikkarahka olisi myös hyvää, mutta täksi talveksi on mustikoita niin vähän..  Olen käyttänyt osaksi myös karpaloita ja viinimarjoja. Voihan tuohon lisätä myös vatkattua kermaa, mutta ei se sitten niin kevyttä ole.

Nyt kaivamaan lankoja, puikkoja, koukkuja jne ja tv:n ääreen. Takassa onkin jo tulet ja yksi kynttiläkin palaa, aaah...

Ja huom! Seinäjoen seudun käsityötapaaminen 02.10 Pizzeria Rafaello´s, Nurmossa. Klo 18.00 ->