On tätä hiljaisuutta kestänytkin. Mutta nyt olen jälleen äänessä. Linnean mekko on loppusuoralla, mutta koska en niin kauhean orjallisesti seuraa ohjeita, niin nyt sitten kävi niin, että hihat eivät stemmaa mekkoon, huoh. Kun mekon teko on tökkinyt, niin olen sen laittanut sivuun (hetkeksi, hetkeksi vain..). Mutta mitään muutakaan käsitöitä en ole tehnyt. Tämän hiljaisuuden aikana olen lukenut muutaman kirjan, leiponut ja laiskotellut. Linnea oli täällä viikon verran mummua ilostuttamassa ja opettamassa Reetalle kaikkea kivaa ja kaikkea ei niin kivaa myös ;D. Kuten sen, että ruoan voi halutessaan valuttaa ulos suusta.. Mutta Reeta oppi Linnealta myös "puhumista". Nyt Reetakin sanoo ruokapöydässä "nam, nam"! Reeta sanoo myös "vettä". Välillä se sana on vain -ttä, mutta useimmiten "vettä". Ja Reetahan täyttää ensi viikolla 10kk.

Mehiläiset ovat lennelleet, ainakin ne pesät, jotka ovat vielä hengissä. Pitäisi piakkoin ehtiä puhdistamaan pohjat ja tarkistamaan ruokatilanne. Tähän sitten "oikeat" tarhaajat tuumaavat, että voipi olla jo myöhäistä se ruokavarojen tarkistus.. Puolustaudun sillä, että syksyllä ne kyllä söivät tosi hyvin..

Terhi oli koristellut serveteillä kukkaruukkuja. Yhteen siirsin kukan, jonka kerran toin Lauralle jostain tuliaisiksi. Nimestä ei ole aavistustakaan, me kutsumme sitä taudiksi!?!? Oli kuulemma lasten mielestä niin tautisen näköinen kukka!! Se lienee jokin mehikasvi, tunnistaako joku?

68073.jpg

Kuva on hieman tumma, nappasin sen juuri. Käytin kyllä salamaa..