Tässä talven aikana on valmistunut joitain pieniä töitä, sukkia, pipoja ja vaaka-tilkkuja. Osa on jo karannut maailmalle, mutta muutamista sain vihdoinkin otettua kuvan.

                 1260126.jpg

Nämä kaikki ylläolevat on siis valmistuneet ennen hamsterikuukautta. Teen noita pieniä töitä kuntopyörällä ajaessa, isoa työtä on raskas siinä kannatella.

Mutta ensimmäinen hamsterityökin on jo valmistunut. Virkkasin wc:n maton trikookuteesta kympin koukulla. Perjantai-ilta siihen vain meni. Matolla on painoa huikeat 897g, joten johdan ehkä tässä vaiheessa?? Syytä onkin, maanantaina menen vihdoinkin siihen selkäleikkaukseen ja taitaa olla sitten hiukan taukoa käsitöissä jonkun viikon ajan.. Ei vaiskaan, pakko toipua nopeasti, että saan puikot käteen, minähän kärsin muuten aivan suunnattomista vieroitusoireista..

                             1260111.jpg

Matolla ei ole paljon kokoa, mutta eipä vessakaan ole suuren suuri. Isommankin olisin tietysti voinut tehdä, jos kudetta olisi ollut enemmän. Onneksi ei ollut  :D

Nyt on työn alla samettilangasta pienen tytön jakku, ohjetta ei ole, joten nähtäväksi jää onnistuuko se. Mutta osaanhan minäkin purkaa. Pyöräily-työksi taidan ottaa illemmalla vaikka jonkun pipon tai ehkä sukat tai jotain...