Tytöllä oli pituutta 51cm ja painoa 3910g. Kaikki meni hyvin ja synnytys oli tosi nopea. Muuta en vielä tässä vaiheessa tiedäkään. Kuvan vauvasta saan varmaankin huomenna. Kiitos kaikille onnitelleille! Toki vieläkin saa onnitella,  ;D

Päivällä mietin mitä sitä tekisi, se verho alkoi jo tökkimään. Sitä on kiva ja helppo tehdä, mutta siinä on jotain, ettei se nyt innosta. Mielessä on välillä käynyt se Linnean takki/jakku, jonka olen luvannut tehdä. Ja sen sitten aloitinkin.. Langat ostin silloin maaliskuussa sieltä Tapion Kaupasta. Ohjeen sain Terhiltä, mutta sitä ohjeen lankaa en löytänyt, joten ostin Sirdar Wow! -lankaa. Hiukan joudun ohjetta muokkaamaan, mutta tähän asti on mennyt vielä hyvin. Puuttuu siis enää puolikas hihaa! Ja tämän illan olen taaaaas istunut tässä koneella. Lanka siis on todella nopea neuloa, onhan se paksua ja puikot on nro 7. Takakappaleessa silmukoita 24... Takkiin tulee pienet taskutkin! Siitä varmaan tulee aikas söpö, siksi kävin Halviksessa katselemassa vastaavaa lankaa, että saan Reetalle samanlaisen. Mutta eihän siellä ollut muuta minua miellyttävää kuin Novitan Pop. Ostin takkeihin myös napit, jospa tuo Linnean oma tulisi huomenna valmiiksi.

          79609.jpg

Tuo Pop on oikeasti harmaata?? Ei sinertävää kuten kuvassa ja Wow puolestaan on lähes yhtä hailakan väristä kuin tuossa näyttääkin. Piti taaaaaas ostaa nelosen sukkapuikot, kun edelliset ovat kadonneet. Yksi toisensa jälkeen. Jos joku muistaa ne mulle valmistuvat huovutettavat töppöset, niin niitä tein nelosen puikoilla. Aloittaessani niitä en löytänyt kuin neljä puikkoa. Niillä sitten väkisin neuloin, mutta matkan varrella ne loputkin puikot katosivat?? Missä ne ovat?? Tossun tekeleen löysin sohvan takaa. Vaikka se sohvantaus on koiran valtakuntaa, niin koiraa en kyllä siitä syytä.

Meillä täytyy oikeasti lymyillä se Notmi. Kun kysyin (joskus kauan sitten, kun tuo esikoinenkin asui vielä kotona), kuka perhana taas on tehnyt jotain, niin vastaus oli: Notmi! ( Se on suomeksi Emmä)    

Viime yönä laitoin Reetan unikouluun, huh. Neitillä on tapana herätä jo ennen yhtätoista ja yleensä olen ottanut viereeni ja sitten on tissitelty pitkin yötä. Jos olen nukkunut selin tai tarjonnut vain tuttia, niin huuto on ollut valtavaa. Neuvolassakin jo peloteltiin hampaiden reikiintymisellä..  Reeta siis heräsi yöllä 22.45, tarjosin tuttia ja silittelin, juttelin, mutta lapsi huusi yhtäjaksoisesti 20 minuuttia. Kyllä oli pitkä aika! En nostanut Reetaa sängystään pois, vaan roikuin siinä pinnasängyn reunan päällä kokonaisen tunnin! Reeta rauhoittui aina välillä, mutta kokonaan siis nukahti vasta 24.00. Iskä oli vieressä sen vartin. Kyllä mulla olikin selkä kipeä sen tunnin jälkeen. Muutaman kerran Reeta kitisi yöllä, mutta rauhoittui tutilla. Vedin pinnasängyn oman sänkyni viereen, ettei tarvinnut enää nousta ylös. Aamulla Reeta oli niin aurinkoinen ja iloinen herätessään 6.45 omassa sängyssä. Seisoskeli reunaa vasten ja "jutteli" omiaan.

Saa nähdä kuinka tänä yönä käy. Reeta on nukkunut pari kertaa heräämättä aamuun asti. Siis vain pari kertaa. Toivottavasti nyt alkaa menemään yöt paremmin. En minäkään saa kunnolla nukuttua, ei voi kääntää kylkeä, kun toinen roikkuu tississä. Ja kuitenkin aamulla noustaan jo seitsemän maissa. Välillä jopa ennen kuutta.. ( Tietysti voisi olla fiksu ja mennä nukkumaan jo yhdeksältä ;))