Siis pihalla, tarkemmin sanottuna terassilla. Oikeastaan siis koukussa ja puikoissa! Ensin valmistui se Salomonin solmu -huivi sunnuntaina. Ja kuten Sipi arvelikin, virhehän siinä heti alkusenteillä oli tullut!!! Ei siitä sen enempää *punastuu*, mutta en minä sitä ilkeä avopille antaa.. Ei se mitään, Sanna kävi tänään ja omi huivin heti. Että avopin huivia varten opettelen sitten tekemään sen kolmio-version. Ja selvisi mikä se lanka on, sehän oli tuolta kaapin kätköistä kaivamaani ikivanhaa Carolia! Halviksesta olen sen joskus ostanut, luulisin, että tuossa 90-luvun alkupuolella.

       

Hintaa on ollut huikeat 3,80 MARKKAA!

                   

Tuon huivin jälkeen tein loppuun Reetan "unikoulu-sukat". Olen siis neulonut Reetalle villasukat ja Terhin vauvalle lapaset tuossa samalla, kun olen roikkunut Reetan sängyn vieressä. Reeta esittelee:

             

Lapsi on aivan sääskien syömä... Ja koska sain Kip-päivänä arvonnoissa myös lankaa (lahjoittajina Novita, Tekstiiliteollisuus, Nordia Produkter ja Käsityö-Aitta Anneliina), niin heti piti korkata yksi kerä sinikirjavaa Palmaa! Kaivoin kaappien kätköistä myös vaalean sinistä Tahitia ja 4½ puikot. Niin syntyi laukku:

            

Malli muistuttaa ehkä vähän sitä laukkua, joka oli esillä Käsityö-Aitta Anneliinassa. Hihna on virkattu, samoin laukun ja hihnan reunat. Tuo olisi mukava saada jotenkin suljettua, tietääkö kukaan, mistä saisi sellaisia magneetijutskia? Sanna halusi myös tuon, mutta en luovu siitä ihan vielä. Vaikka minähän en edes osaa käyttää laukkua! Kyllä niitä minulla tuolla muutama on, mutta käyttämättömiä! Ainoastaan tansseissa on mukana sellainen pieni (epämuodikas) nahkainen, johon sopii puuteri ja huulipuna ja muut meikit (lue: tupakka-aski). Tänään sain myös jatkettua sitä Linnean jakun kaulusta, joka jäi harmittavasti liian kapeaksi. Mutta sunnuntaina Linnea saa jakkunsa ja pikkusisko nimen. Jakkua en enää kuvannut, sen sijaan viimeisenä tälle päivälle valmistui Reetalle pipo. Se, johon ostin langat lauantaina:

       

Pipo on tehty siis Pacific´sta. Kuvassa se on "kostutettu", koska Reeta kasteli sen.. Yritin siis kuvata pipoa Reetan päässä, mutta Reeta sattui olemaan uimassa juuri silloin :D

           

Toivottavasti tämä kuvapläjäys ei ollut liian pitkä, nyt vain oli niiiin paljon valmiita töitä ja muutakin juttua. Toivottavasti siis jaksoitte kahlata tämän loppuun saakka.