.. että mun oma tietokone meni ja kuoli. Kirjoitan Minnan koneella, enkä saa tänne kuvia. Toinen ärsytyksen aihe on jo äsken kirjoittamani piiiiitkä vuodatus, joka katosin johonkin (tähän rumasana)..

Mitään käsityötä en ole saanut valmiiksi, mutta Novitan kautta olen saanut virkkuukoukkuja, jämälankoja sekä suklaata. Kuvittele tähän kuva lankanöttösistä, kourallisesta virkuukoukkuja (eri kokoja) ja suklaapatukasta Kieli ulkona

Olen seurannut tuota kävijälaskuria ja pian paukahtaa sadantuhannen kävijän raja rikki! Nöyrin kiitos teille lukijani, blogilistan tilaajat ja muut vakikävijät, kuin myös satunnaiset vierailijat.

Voisin laittaa pystyyn arvonnan, myös laskurin nollille saaja voisi ilmottautua! Kommenteissa voisitte kertoa vinkkejä lasten kanssa matkustamiseen, kuinka saada takapenkin kriisit hallintaan. Varsinkin helteellä, kun matka on pitkä ja sisko kiusaa.. Mukavia (ja kamalia) muistoja reissuista luen myös mielelläni! Myös palkintotoiveen voisi laittaa. Nyt on aika historiallinen arvonta, joten ehkäpä palkintokin on jotain hmmm, historiallista Kieli ulkona

Jos vinkkaat arvonnasta omassa blogissasi, saat tupla-arvan. Kunhan siis kerrot minullekkin. Osallistuminen päättyy kun laskuri on nollilla tai sitten kun minä niin päätän Nauru Kerron sen kyllä sitten.

Onnea arvontaan ja kiitos kaikille lukijoille!

Lämmintä kesää!!