Syksy on mennyt ja kaikenlaista on tapahtunut. Käsitöitäkin on valmistunut, osa on jo maailmalla. Kameraa ei ole ollut, joten ei ole kuviakaan. Olen ollut 2 kk työkokeilussa, tällä kertaa apteekissa. Tykkäsin mielettömästi siitäkin työstä, mutta en valitettavasti työllistynyt. Ainakaan vielä. No, onpahan aikaa tehdä taas käsitöitä. Intoakin riittää, nytkin on työn alla paperinarusta pöytäliina, suvun nuorimmaiselle (LIna) lapaset, yksi huivi hapsuja vailla ja vaikka mitä. Tässä yhtenä päivänä valmistui minulle itselleni yksi sukka. Joo, siis YKSI SUKKA. Tarkoitettu tähän toiseen hermosärky-takajalkaan. Ostin kesällä Kuusamon reissulla jotain saksalaista kipulankaa, tein siitä isälleni kipeaan ranteeseen rannekkeen ja tarkoitus oli tehdä itselle se sukka. Vaikka hetimmiten sukkaa aloitin, niin se ei millään halunnut valmistua. Sitten purin sen tekeleen ja aloitin alusta. Tällä kertaa kaksinkertaisella langalla. Aloitus kärjestä, tiimalasikantapää ja varressa ihan oma keksimä mallikuvio. Suunnittelin Linan joulusukan (se mihin tonttu tuo lahjoja :)) varteen jotain kuviota ja se näytti  niin kivalta, että tein samanlaisen varren myös omaan sukkaani. Toki yksivärisestä langasta tehtynä olisi mielestäni vieläkin kauniimpi.

Ensimmäisiä kuvia uudella kameralla, kamera on taatusti laadukas, mutta ottaja vielä taitamaton. Sukkakin on ollut jalassa jo vuorokauden verran, että ei se ihan uusi enää ole. Mutta ihana, ihana, ihana!! Uskokaa tai älkää, mutta se helpotti kipeä jalkaani!!! En olisi uskonut itsekkään.

Tuossa kuvaa varresta.

Kuka tietää mitä tuo lanka on?? Olen hukannut vyötteen, enkä muista mitä se lankaan lisätty vaikuttava aine oli.. Liittyi johoinkin kasviin, mutta miksen mä saa sitä päähäni.. Tikkuajien tapaamisessa siitä oli puhetta, siis tuosta langasta. Silloin vyöte vielä oli tallessa.